FAQ 🔐

Jeg har ikke længere adgang til mine 2-faktor authentikator koder. Hvad kan jeg gøre?

Generelt: Hvis du ikke har appen eller dine backup koder når du bruger 2-Faktor Authentikatoren, har du ikke mulighed for at logge ind. Det er hele formålet med 2-faktor authentikatoren. I tilfælde af du ikke længere har adgang til din app, burde du altid have dine backup koder. Hvis dette ikke er tilfældet, er det selv-forskyldt, og vi kan ikke gøre noget for dig.

Men i enestående tilfælde, kan vi fjerne din 2-faktor authentikator fra din konto. For at gøre dette, skal vi kigge dybt ind i hver sag omhyggeligt og enkeltvist. HVis du ikke kan gendanne din kotno selv, kan du kave en andmodning til os, med denne formular, på siden.

Jeg kan ikke huske min konto-email, og har ikke længere adgang til mine 2-faktor authentikator koder! Hvad kan jeg gøre?

I dette tilfælde, kan vi ikke verificere at du er konto-ejeren og du har mistet meget vigtig sikkerheds data, derfor kan vi desvære ikke gøre meget for dig denne gang.

generel meddelelse/advarsel:

Generelt, skulle det være beskrevet at alle er ansvarlige for deres egen konto sikkerhed. Når du aktivere 2-faktor authentikatoren, skriver vi tydeligt at backup koderne skal gemmes. Så desværre er det sådan i mange scenarier, at vi ikke kan hjælpe.

Jeg vil gerne gendanne min konto

Hvis du ikke vil sige præcist din by, hvad er så den nærmeste storby?
Fortæl os, hvorfor du ikke kan bruge koderne, og hvorfor du ikke kan bruge backup koderne
Emailen skal være den samme som konto emailen.